REGIONAL

Splaiul Dâmboviţei: Se vor monta limitatoare de viteze şi parapeţi

Pe Splaiul Dâmboviței se vor monta limitatoare de viteze, indicatoare şi parapeţi, pe porţiunea de drum cuprinsă între Pod Vitan şi centura Capitalei, anunță Primăria Capitalei, potrivit B365.ro.

Primarul General, Răzvan Sava, a solicitat astăzi conducerii Administraţiei Străzilor să ia măsuri de urgenţă pentru securizarea malurilor Dâmboviţei, informează un comunicat de presă remis de Primăria Capitalei

“În acest sens, s-a solicitat astăzi Comisiei Tehnice de Circulaţie, avizarea montării unor limitatoare de viteză (din 800 m în 800 m) şi indicatoare de atenţionare pe porţiunea de drum cuprinsă între Pod Vitan şi limita administrativă a Municipiului Bucureşti, sens Glina. Pe celălalt sens de circulaţie dinspre Glina spre Pod Vitan se vor monta acelaşi tip de limitatoare şi indicatoare rutiere de limitare a vitezei, la care se adaugă, în curbă, panouri “Curbă deosebit de periculoasă. De asemenea, Administraţia Străzilor va amplasa în aceeaşi zonă şi parapeţi de protecţie din beton.” anunţă PMB.

După aprobarea bugetului votat astăzi de către Consiliul General al Municipiului Bucureşti, în care este prevăzută suma de 3.750.000 lei, parapeţii de protecţie din beton vor fi montaţi în regim de urgenţă, pe o porţiune de 6.800 m liniari, pe sensul de mers spre podul Vitan şi 1.600 m liniari pe sensul de mers spre centura Capitalei, adaugă sursa citată.

Reamintim că o persoană a murit și alte două au fost grav rănite, sâmbătă, după ce o mașină a căzut în râul Dâmbovița în zona Dudești-Vitan din București. De asemenea, vineri, o femeie în vârstă de 26 de ani a murit după ce a căzut cu mașina în râul Dâmbovița în zona târgului Vitan.

Aproape 100 de şoferi au protestat ieri din acest motiv, pe Splaiul Dâmboviţei.

Şi primarul Robert Negoiță a declarat astăzi că a cerut Primăriei Generale a Capitalei să permită Primăriei sectorului 3 construirea unor parapeți de protecție pe zona din Splaiul Dâmboviței corespunzătoare acestui sector, adăugând că lucrările s-ar putea efectua cu bani “relativ puțini”.

Sursa: B365.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co