Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Legea privind vaccinarea, dezbătută în Senat!

Comisia pentru sănătate publică a Senatului dezbate, marţi, proiectul de lege privind vaccinarea persoanelor, iniţiat de Guvern.

Senatul este prima Cameră sesizată cu acest proiect de lege, care prevede că statul român finanţează şi organizează activitatea de vaccinare şi asigură vaccinuri eficace şi sigure, autorizate în mod corespunzător, conform legii.

Proiectul de act normativ instituie obligaţia vaccinării copiilor cu vaccinurile prevăzute în Calendarul Naţional de Vaccinare, precum şi cu cele administrate în situaţii epidemiologice speciale întregii populaţii sau unor grupuri de populaţie. Actul normativ ar urma să intre în vigoare la 1 ianuarie 2018.

Tot marţi, senatorii din Comisia de muncă au discutat proiectul de lege privind reglementarea activităţii de tele-muncă sau muncă la distanţă.

Iniţiator al proiectului este Guvernul şi, potrivit notei de fundamentare, actul normativ are în vedere flexibilizarea şi adaptarea relaţiilor de muncă la realităţile socio-economice actuale, în raport cu evoluţia dinamică a pieţei muncii, urmând să ofere avantaje atât salariatului, cât şi angajatorului.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co