Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Legea pensiilor amânată cu încă un an

Liviu Dragnea, Călin Popescu-Tăriceanu și Mihai Tudose s-au reunit în ședință în biroul lui Liviu Dragnea, pe agendă aflându-se proiectul de buget pentru 2018, split TVA și legile care vor fi inițiate în Legislativ.

La finalul ședinței, președintele ALDE a  susținut că fiecare minister va trebui să își prioritizeze investițiile în 2018 în funcție de buget.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marţi, la Parlament, că în proiectul de buget pentru anul viitor vor fi prinse toate majorările prevăzute în programul de guvernare, nu însă şi legea pensiilor.

Călin Popescu Tăriceanu a confirmat acest lucru, precizând că vor lucra la Legea Pensiilor abia din 2018. Prin urmare, se amână intrarea în vigoare cu un an. Acesta a susținut că este o lege foarte stufoasă și sun milioane de dosare care trebuie modificate. Totodată, acesta a mai anunțat că legile Justiției vor fi trecute prin Parlament, în final.

Întrebat dacă s-a mai analizat posibilitatea ca Pilonul II de pensii să devină opţional, liderul ALDE a spus: ”Am avut această discuţie astăzi, şi o să avem un punct de vedere din partea Autorităţii de Supraveghere Financiară pe acest subiect şi, sigur că, în funcţie de punctul de vedere exprimat de acesta, vom lua o decizie.”

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co