Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Laborator de inteligență artificială, deschis la Academia de Studii Economice din București

Laborator de inteligență artificială la Facultatea de Cibernetică din cadrul Academiei de Studii Economice din București!

Acum studenții, profesorii și cercetătorii din universitate au acces la resurse computaționale și putere de calcul nelimitate.

Astfel, utilizatorii laboratorului au acces la infrastructuri virtuale scalabile în funcție de proiectul la care lucrează, de la un procesor la putere de calcul de ordinul zecilor de mii de procesoare.

Ei pot crea și testa algoritmi de inteligență artificială, pot simula orice mediu de test de pe aproape orice platformă sau sistem de operare, pot stoca și gestiona volume practic nelimitate de date și nu în ultimul rând, pot dezvolta ei însăși noi aplicații și platforme.

11 experți în cloud vor susține cursuri prin care studenții își pot dezvolta atât aptitudinile tehnice, cât și cele de inovație în business.

Aceștia vor lua parte apoi la cursuri în care accentul este pus pe inteligența artificială, astfel că studenții de la ASE vor putea veni cu idei și proiecte noi.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co