Stiri

La Mulți Ani, UCDC! 30 de ani de performanță și succes!

Aniversare specială a Universității Creștine “Dimitrie Cantemir”.

30 de ani de la înființare! Toți…plini de provocări, succese, performanțe, profesori de elită și absolvenți pregătiți pentru cariere pline de reușite.

3 decenii de activitate neîntreruptă au trecut de când Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” și-a deschis porțile. Avea de atunci să devină una dintre cele mai bune din întreaga țară: peste 80.000 de absolvenți ai Universității sunt acum adevărați profesioniști.

Un drum lung și anevoios a avut de parcurs Universitatea Creștină “Dimitrie Cantemir” pentru a deveni una de top, însă reușita de acum merită tot efortul profesorilor fondatori: prof. univ. dr. Corina Adriana Dumitrescu și prof. univ. dr. Momcilo Luburici.

În contextul pandemiei de coronavirus, pentru că la festivitate nu au putut participa decât un număr restrâns de invitați, ceremonia a fost transmisă și online, iar profesorii din toată lumea au transmis mesaje de felicitare pentru cei din conducerea Universității Creștine “Dimitrie Cantemir”!.

Urăm și noi, încă o dată, universității, un călduros “La mulți ani”! Fie ca anii ce urmează să fie cel puțini la fel de buni ca cei care au trecut!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co