Stiri

Jucători români în finalele turneului de tenis de juniori de la Bucureşti

156 de sportivi din 26 de ţări au evoluat în cadrul competiţiei internaţionale din cadrul Tennis Europe, categoria 1, desfășurată în cursul acestei săptămâni la Centrul Naţional de Tenis din Bucureşti

Trofeul la fete a fost cucerit de perechea din Portugalia alcătuită din Mafalda Guedes/ Matilda Jorge, care a învins în finală, cu scorul de 7-6 (4), 6-4, dublul din România format din Maria Sara Popa şi Ioana Zvoranu.

Jucătorii români au acces în finalele de dublu ale turneului Dr. Oetker Junior Trophy, atât la băieţi, cât şi la fete. Astfel, finala de la băieţi a fost câştigată de perechea din Polonia alcătuită din Olaf Pieczkowski şi Filip Pieczonka, care a învins, cu scorul de 6-3, 6-3, dubul din România format din Mihai Alexandru Coman şi David Manu.

Jucătoarea Matilde Jorge (Portugalia) a câştigat cea de a VII-a ediţie a Dr. Oetker Trophy, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-4, 1-6, 6-2, pe Aleksandra Simeva (Macedonia).

“Amândouă am meritat să câştigăm, dar eu am reuşit şi sunt fericită pentru asta. Vreau să mulţumesc antrenorului, colegilor mei, partenerei de la dublu (că am câştigat şi acest trofeu) şi familiei pentru susţinere. Am avut condiţii excelente la Dr. Oetker Junior Trophy”, a declarat Matilde Jorge.

Jucătorul Filip Pieczonka (Polonia) a câştigat cea de a VII-a ediţie a Dr. Oetker Trophy, după retragerea din finală a lui Constantinos Koshis (Cipru), la scorul de 6-3, 1-6, 4-1.

Acesta a declarat că i-a fost greu, că a trebuit să fie tot timpul foarte concentrat. Sportivul a mai precizat că anul acesta a fost unul incredibil pentru el, pentru că a reușit să câştige trei titluri, și că se simte extraordinar.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co