Stiri

Ioana Mihăilă, propusă de USR PLUS la conducerea Ministerului Sănătăţii

USR PLUS a propus-o, miercuri, pe Ioana Mihăilă pentru funcția de ministru al Sănătății. Postul a rămas vacant după demiterea, săptămâna trecută, a lui Vlad Voiculescu, iar premierul Florin Cîțu a asigurat interimatul.

Comunicat Ioana Mihăilă – Ministerul Sănătății
“Prioritatea mea va fi rezolvarea crizei sanitare prin măsuri concrete care să vină în sprijinul spitalelor. Sunt medic şi cunosc îndeaproape care este situaţia din spitale şi cu ce se confruntă colegii mei de mai bine de un an. Au nevoie de soluţii ferme şi clare şi asta îmi propun să fac, alături de colegii mei din minister – să venim în ajutorul lor, iar tot ce a fost făcut bun până acum va fi continuat”.

Ioana Mihăilă are 41 de ani şi este de profesie medic primar endocrinolog. Ea a fost numită în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii la începutul anului 2021. În această calitate, a coordonat activităţile de gestionare a investiţiilor în sistemul medical românesc din fonduri externe şi elaborarea componentei de sănătate din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Modificarea făcută în Guvern a fost corectă, consideră preşedintele Klaus Iohannis, cu referiret la revocarea lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co