Stiri

Incendiu la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina

La un pas de o nouă tragedie în unitațile medicale din România! Un incendiu a izbucnit miercuri la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean din Slatina, la izolatorul clădirii situat la parter, unde se afla un pacient în sevraj, cel care ar fi declanşat flăcările. Au fost degajări mari de fum din cauza materialelor combustibile aflate acolo.

36 de persoane au fost evacuate, dintre care 8 au suferit din cauza fumului inhalat, dar sunt în stare stabilă pe Secția Primiri Urgențe. Ceilalți pacienți evacuaţi au fost transportaţi la Spitalul de Psihiatrie de la Schitu Greci și la fosta Secţie de Psihiatrie din Slatina.

La faţa locului au intervenit aproximativ 100 de pompieri cu autospeciale de stingere, autospeciale pentru preluarea pacienţilor, dar şi echipaje de la Serviciul de Ambulanţă.

Președintele țării consideră că este nevoie de reformă în domeniul Sănătăţii şi trebuie intervenit pentru a face spitalele mai performante şi mai sigure.

Poliţiştii din Slatina efectuează cercetări pentru distrugere şi vătămare corporală din culpă.

O linie telefonică destinată rudelor pacienţilor afectați de incendiu a fost deschisă de autorităţi. Aparținătorii pot afla amănunte despre starea celor dragi la telefon: 0722.359.050.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co