Stiri

Ioan Niculae a revenit în România și s-a predat autorităților

Omul de afaceri Ioan Niculae a ajuns, vineri, în România cu un avion care a aterizat pe Aeroportul Otopeni. El a fost preluat de poliţişti și duși la Penitenciarul Rahova, în urma condamnării definitive la 5 ani de închisoare cu executare.

Poliţia Română a emis joi un mandat de urmărire naţională pe numele lui Ioan Niculae, după ce nu a fost găsit la domiciliul din Zimnicea. EL a mers în Italia pentru efectuarea unui tratament medical în urma îmbolnăvirii, în decembrie, cu COVID-19.

Joi, patronul grupului Interagro a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti pentru săvârşirea infracţiunilor de cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Iniţial, Ioan Niculae primise la Tribunalul Bucureşti, în noiembrie 2018, o condamnare de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, pedeapsă mărită la 5 ani de Curtea de Apel Bucureşti în urma apelului DNA.

Ioan Niculae este acuzat că a prejudicat bugetului de stat cu suma totală de peste 11 milioane de lei, în urma unor activități derulate de firma sa în perioada august 2008 – martie 2009.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co