Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Invitație la poveste

Sâmbăta, de la ora 11,00, în 16 biblioteci publice ale Capitalei – filiale ale Bibliotecii Metropolitane- cele mai cunoscute voci de radio, dar și actori de teatru vor spune povesti pentru copii. În cele mai frumoase și mai viu colorate spații cu putință, „Ora de Povești” este menită a deschide porțile imaginației copiilor și a le exersa curajul – la vârsta la care încă nu știu precis ce înseamnă „imposibil”, căci vorbim despre prichindei cu vârste între 3 și 6 ani.

La „Ora de poveşti”, cei mici devin curioşi, îşi dezvoltă vocabularul şi abilităţile de socializare punând întrebări despre aventurile personajelor preferate, dar şi despre alte poveşti. Toate istoriile sunt alese pe sprânceană, din mulțimea de cărți pentru copiii apărute în ultimul an pe piața românească.

De la orice filială a Bibliotecii Metropolitane părinții pot lua cu împrumut cărțile care i-au fascinat pe cei mici. Ba mai mult, la filiala „Ion Creangă” din strada Christian Tell, copiii de la școli de muzică pot exersa la pian, dacă nu au un instrument acasă.

Mai multe detalii veți găsi pe site-ul bibliotecii www.bibmet.ro

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co