Imobiliare Valea Prahovei
ACTUALITATE

Inundații în Capitală și semafoare defecte

64 de INUNDAŢII în Bucureşti şi Ilfov. Mai multe semafoare, defecte. ANM a ridicat atenţionarea

ISU a anunțat în această dimineaţă că, la nivelul Capitalei şi în Ilfov, au fost 81 situaţii de urgenţă generate de ploaia abundentă, în 64 de cazuri fiind vorba despre inundarea unor gospodării sau a carosabilului, transmite Mediafax. Acumulări de apă s-au înregistrat şi la Pasajul Grant, potrivit Poliției Rutiere.

“Preponderent solicitările primite au fost pentru extragerea apei acumulate în locuinţe sau pe carosabil, echipajele de pompieri acţionând în 64 de cazuri. Totodată, au fost înregistrate şi 17 intervenţii pentru degajarea copacilor căzuţi pe carosabil sau autoturisme, transmite ISU Bucureşti-Ilfov”, transmite ISU Bucureşti Ilfov.

Din cauza vremii, mai multe semafoare s-au defectat la următoarele intersecţii: Panduri cu 13 Septembrie, Soseaua Colentina si N. Canea, str. Viilor cu C. Istrati, Şoseaua Oltenitei cu strada Iriceanu, Pod Timpuri Noi, Calea Rahovei cu str. Petre Ispirescu şi bd. Regina Maria cu bd Unirii. La intersecţia Şoseaua Mihai Bravu cu Calea Văcăreşti sunt cablaje inundate, Şoseaua Colentina cu Fundeni şi Colentina cu strada Mr. Bacila şi la str. Braşov cu str. Crinul de Pădure s-a produs scurt în cablu, în zona Apărătorii Patriei este o avarie ENEL.

Totodată, s-au înregistrat probleme cu semafoarele şi la intersecţiile bd D. Golescu cu strada Mircea Vulcănescu, Str. Floreasca cu strada Glinka şi Piaţa Rahova.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co