Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Începe Loteria Vizelor!

Înregistrarea electronică în Programul Diversity Visa al Statelor Unite va începe marți, la ora 19,00 (ora României), și se încheie pe 7 noiembrie, la ora 19,00.

După cum informa zilele trecute Ambasada SUA la București, într-un comunicat transmis AGERPRES, pentru a participa în programul din acest an, cei interesați trebuie să acceseze pagina de internet a Departamentului de Stat în cursul perioadei de înregistrare. Acolo vor găsi formularul de participare (E-DV) și informațiile complete pentru a trimite cererea de înregistrare.

Ambasada SUA adaugă că participanții nu trebuie să permită altor persoane să le rețină pagina de confirmare, ci să și-o păstreze ei înșiși, astfel încât să poată verifica independent situația cererii lor de participare. Doritorii trebuie să trimită o fotografie recentă, din ultimele șase luni, în care nu poartă ochelari. Cererile de participare însoțite de fotografii care au mai fost trimise în programe anterioare vor fi descalificate.

Departamentul de Stat selecteaza persoanele printr-o tragere la sorti aleatorie facuta de un computer. Departamentul de Stat distribuie vizele DV pe sase regiuni geografice si nicio tara nu poate primi intr-un an mai mult de sapte la suta din numarul total devize DV.

În total, 50.000 de participanți vor fi selecționați aleatoriu, iar începând cu 1 mai 2018 participanții vor putea folosi numerele unice de confirmare pentru a verifica dacă au câștigat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co