Stiri

Începe Festivalul Sportului în Capitală

Începe Festivalul Sportului în Piața George Enescu din Capitală! Primăria Municipiului București prin Centrul de Proiecte Educaționale și Sportive București – PROEDUS organizează în perioada 06 – 14 mai 2017, a VI- a ediție a „Festivalului Sportului”, în Piața George Enescu din Capitală.
Sâmbată, pe 6 mai, începe competiția de fotbal masculin, iar pe 7 si 8 mai, vor debuta competițiile de fotbal feminin, volei, baschet și handbal, atât masculin cât și feminin.
La concursurile propuse de Primăria Capitalei s-au înscris 1.768 de elevi bucureșteni, 528 de baieți și 121 de fete la fotbal, 209 baieți și 165 de fete la volei, 169 de baieți și 169 de fete la handbal, 264 de baieți și 143 de fete la baschet.
În deschiderea Festivalului Sportului va fi organizată și Gala Sportului Școlar Bucureștean pentru clasele V-VIII, festivitate de premiere în cadrul careia elevilor bucureșteni, campioni sportivi naționali și internaționali, le vor fi răsplatite eforturile depuse de-a lungul anului școlar 2015 – 2016, în cadrul competițiilor și campionatelor naționale și internaționale. În semn de apreciere pentru activitatea lor, Primăria Municipiului București le va oferi elevilor premii în bani, dar și tabere la mare, pe litoralul românesc, dar și pe cel grecesc.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co