REGIONAL

Incendiu puternic în cartierul TITAN. Elevii unei școli, evacuați

Un incediu a izbucnit astăzi la un bloc de pe Bd-ul 1 Decembrie din Bucureşti, transmite Mediafax. 400 de persoane au fost evacuate şi cinci au primit îngrijiri medicale. Focul a cuprins mansarda şi s-a extins pe o suprafaţă de 1.000 de metri, pompierii intervenind cu 16 autospeciale. De menționat faptul că o şcoală din apropiere a fost evacuată în urma incendiului din zona Titan.

Reprezentanţii școlii au declarat, pentru Mediafax, că elevii au fost evacuaţi în jurul orei 10.00 din cauza “fumului care ajunsese peste tot”.

Potrivit lui Marian Banu, purtătorul de cuvânt al ISMB “incendiul a fost atât de puternic încât a intrat fum înnecăcios şi toxic în şcoală, iar copiii nu au mai putut să continue cursurile în condiţiile acestea”.

“Directorul a luat decizia suspendării cursurilor şi evident, a recuperării în perioada imediat următoare. Directorul spune că nu se putea respira în şcoală, din cauza fumului toxic, le curgeau lacrimi copiilor. Mâine, elevii se vor întoarce la şcoală”, a mai declarat el.

Peste 400 de persoane au fost evacuate în urma incendiului din zona Titan din Bucureşti, iar cinci au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce s-au intoxicat cu fum, a transmis Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti- Ilfov, patru oameni au fost transportaţi la spital după ce s-au intoxicat cu fum, iar a cincea persoană a primit îngrijiri medicale la faţa locului după ce a făcut un atac de panică.

În total, 400 de persoane au fost evacuate din blocul de 200 de garsoniere din zona Titan, a declarat Adrian Marin, reprezentant ISU Bucureşti- Ilfov. Potrivit pompierilor, nu au fost victime.

Sursa: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co