Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Incendiu pe strada Ion Floruţă din Capitală

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti -Ilfov au anunţat, joi, că un incendiu a izbucnit pe strada Ion Floruţă din sectorul 2 al Capitalei.  Au fost afectate mai multe locuinţe şi anexe care făceau parte dintr-un ansamblu desfășurat pe o suprafaţă de peste 400 metri pătraţi.

La faţa locului, s-a intervenit iniţial cu opt autospeciale de pe două străzi paralele, ulterior mai fiind trimise încă nouă maşini de intervenţie. Incendiul s-a produs la un complex de cel puţin patru locuinţe.

Pompierii au realizat un dispozitiv de intervenţie de la înălţime, cu autoscară şi în interior cu linie de furtun, echipajele acţionând pentru stingere de pe două străzi paralele.

ISU Bucureşti-Ilfov a declarat la acel moment că se acţionează pentru stingerea incendiului, care se manifestă în mod preponderent la acoperişul clădirilor, dar şi pentru protejarea altor case din vecinătate. Reprezentanții ISU au mai spus că alimentarea cu apă se realizează din autospecialele din dispozitiv şi din reteaua stradală de hidranţi, în limita capacitaţii acestora.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co