Stiri

Incendiu la o pensiune din Ciocăneşti – Suceava. 14 persoane autoevacuate

Incendiu de proporții, luni seara, la o pensiune din Ciocăneşti – Suceava. Din fericire, cele14 persoane aflate în clădire s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor și nimeni nu a fost rănit.

Potrivit primelor cercetări ale Poliţiei, luni seara, opt persoane din Galaţi jucau remy în sala de mese, moment în care s-a declanşat alarma de incendiu. Martorii au relatat că pe sub peretele de la camera tehnică ieşeau flăcări. Oaspeţii şi angajaţii pensiunii au încercat să localizeze incendiul şi să-l stingă cu extinctoarele aflate la pensiune, dar nu au reuşit şi au sunat la 112.

Pompierii militari şi civili au intervenit cu patru autospeciale, potrivit ISU Suceava .

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul pensiunii, construită din lemn rotund, respectiv în camera de zi şi în camera tehnică. Exista, totodată, pericolul de propagare la întreaga construcţie.

În incendiul ce a fost lichidat după aproape două ore au ars tavanul din camera de zi pe o suprafaţă de aproximativ 25 de metri pătraţi şi peretele despărţitor pe o suprafaţă de 15 metri pătraţi. S-au degradat obiecte de mobilier, electrocasnice şi elemente de tâmplărie.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost supraîncălzirea unui cablu defect sau deteriorat.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co