REGIONAL

Incendiu azi-noapte la mall-ul Sun Plaza din Capitală

Un incendiu puternic s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri în mall-ul Sun Plaza din Capitală, scrie B365.ro. O mașină aflată în parcarea subterană a luat foc, iar vâlvătaia s-a extins rapid la depozitul centrului comercial.

Potrivit reprezentanților ISU București-Ilfov, alarma s-a dat la miezul nopții, iar la fața locului au intervenit imediat trei autospeciale de stingere, o descarcerare și un echipaj SMURD.

Au ars vestiare, scaune, elemente de mobilier, aproximativ 20 de metri pătrați într-o cameră tehnică, aflată la intrarea în parcare, la nivelul – 1.

“Un bărbat, de aproximativ 55 de ani se afla în exterior. A fost expus la fum și avea arsuri la nivelul feței, a fost găsit inconștient. Acesta a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni”, a anunțat Daniel Vasile, purtător de cuvânt la ISU București-Ilfov.

Alte trei persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, însă, nu au avut probleme deosebite. Incendiul a fost stins la ora 00.50. Norocul a făcut ca la ora respectivă mall-ul aflat în cartierul Berceni să fie închis publicului, astfel că mai mult ca siguri răniții fac parte din rândul angajaților.

Sursa: B365.ro

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co