Stiri

Inaugurare în sectorul 3

Robert Negoiță a inaugurat ieri, 21 mai, în prezența primarului general al Capitalei, Gabriela Firea, noua sală de spectacole multifuncțională amenajată în cadrul cinematografului Gloria, modernizat și consolidat în ultimii doi ani.
Cu această ocazie, Teatrul Metropolis a susținut spectacolul „Podu ” în regia lui Horațiu Mălăele, avându-i în distribuție pe Horațiu Mălăele, George Ivașcu și Meda Victor. Trei personaje nemulțumite de eșecurile din viața personală au stârnit explozii de râs și aplauzele publicului prezent în sală. Cu umor, un Neînțeles, un Îndrăgostit și o Artistă stau la coadă în fața morții, au dezvăluit, în cheie caricaturală, propriile drame, tocmai pentru a descoperi Viața.
Încă din anul 2015, primarul Robert Negoiță a preluat cinematograful „Gloria” în administrarea Primăriei Sectorului 3 și a început lucrările de consolidare și modernizare a clădirii astfel încât acest spațiu a fost transformat într-o sală multifuncțională unde vor fi proiectate filme, dar vor avea loc și spectacole de teatru sau diverse evenimente artistice și educative.
Imediat după preluare Primăria Sectorului 3 a deschis șantierul pentru refacerea întregii clădiri. A fost nevoie de consolidarea acoperișului și de asigurarea unei bune hidroizolații a terasei, refacerea pardoselilor, placarea treptelor, tratamente fonoizolante, fonoabsorbante și acustice. A urmat refacerea instalațiilor electrice, termice, de ventilație, la care s-a adăugat reamenajarea grupurilor sanitare. La fel de importante pentru transformarea acestei clădiri au fost sistemul de detecție și avertizare la incendiu, sistemul de sonorizare și nu în ultimul rând supravegherea video a întregului ansamblu.
Clădirea în sine face parte dintr-un ansamblu arhitectural care cuprinde și zona din imediata vecinătate. Astfel, a fost amenajată în fața cinematografului și o piațetă urbană ce cuprinde o fântână arteziană, un amfiteatru și pergole.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co