Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Auto Total Business, din nou în Capitală

Auto Total Business va fi pentru a şasea oară în Capitală! Evenimentul, organizat de AD Auto Total, in parteneriat cu Romexpo şi Camera de Comerţ a Romaniei, va avea loc la Romexpo (Pavilionul Central si Parcarea A).
Târgul se adresează împatimiţilor volanului, cărora le propune sporturi extreme, acrobaţii periculoase, motoare turate la maximum, gadgeturi revoluţionare, peste 35.000 mp cu noutăţi din domeniul pieselor auto originale şi aftermarket.

Platformele din faţa Pavilionului Central al Romexpo se vor transforma într-un adevărat parc de distracţii: drift auto cu piloţi de renume, sporturi extreme. Miile de pasionaţi de maşini vor putea să-i urmărească pe cei mai cunoscuţi drifteri români cum îşi etalează măiestria şi îndemânarea tehnică.

Anul trecut, AUTO TOTAL BUSINESS SHOW 2016 a înregistrat 38.000 de vizitatori, iar în 2017 a organizat deja o primă ediţie la Iaşi.
Programul de vizitare este sâmbată şi duminică, 10-11 Iunie 2017, între orele 10.00 şi 18.00, iar preţul unui bilet de acces este de 30 de lei. Copiii sub şapte ani şi persoanele cu dizabilităţi au acces gratuit.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co