Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Gratuităţi de la Primăria Capitalei

Primaria Capitalei ofera tinerilor sub 35 de ani, indiferent daca sunt studenti sau nu, sau au rezultate bune la invatatura, 2.200 de locuri la scolile de vara ce includ cazare si 3 mese pe zi gratuit. Pentru aceste gratuitati, cetatenii Bucurestiului platesc 3,3 milioane lei. Banii merg catre doua firme: SC COMTURIST S.A. si Icar Tours Litoral SRL.
Ceea ce vor face tinerii in cadrul acestor scoli, finantate de Primarie prin Centrul pentru Tineret al Municipiului Bucuresti, nu este foarte clar explicat. In formularul de inscriere se cere aplicantului sa precizeze care sunt domeniile sale de interes: “Munca si antreprenoriat”, “Educatie non-formala si cultura”, “Sanatate, sport si recreere” si “Participare si voluntariat”. Odata ce a completat formularul online, pe mail va primi detalii privind scoala de vara la care a fost repartizat si activitatile pe care le va face.
Pentru acest program bugetul este 3,300.000 lei, fara TVA, costul mediu pentru un student este de 1,380 lei, care include cazare si 3 mese pe zi.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co