Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Fun Fest, în acest weekend în Parcul Regele Mihai I (Herăstrău)

În acest weekend în Parcul Regele Mihai I va avea loc Fun Fest. Festivalul va ține de vineri până duminică și invită bucureștenii să vină la distracție în fostul Parc Herăstrău!
Cei care vor ajunge la eveniment se vor putea bucura și distra în cadrul unor activități precum: cinema în aer liber, jocuri pe gazon, concerte și spectacole live, tir și zorbing. Nu vor lipsi food truck-urile, de unde vizitatorii vor putea gusta cele mai apetisante mâncăruri gătite pe loc.
De vineri, de la ora 14.00, scena din parc se va umple de artiști precum: Viorica Pintilie, Robert Patai și Jazz Syndicate. Astfel, vor exista reprezentații de dansuri flamenco, de muzică electronică, de jazz și multe altele.
Totodată, vor exista jocuri de twister pe iarbă. Se vor forma echipe și, chiar dacă nu veniți cu gașca, cu ocazia asta vă puteți face și prieteni noi.
Programul cinema-ului în aer liber este pentru toate gusturile. De vineri până dumincă, de la ora 21.00, vor rula trei filme chiar la Roata Mare din parc. “The Great Dictator”, “F.U.N. Advert / easy to watch” și “You’ve got mail” sunt cele trei proiecții care vor rula pe ecranul din parc.
F.U.N Fest invită bucureștenii și nu numai la trei zile de distracție la care intrarea este liberă!

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co