Stiri

Franco Nero prezent la Bucharest Best Comedy Film Festival

2019 va fi anul de debut al Bucharest Best Comedy Film Festival, iar

în perioada 22 – 25 noiembrie, vor avea loc pregatirile pentru festival.

Timp de patru zile, personalități internaționale din lumea cinematografiei s-au întâlnit la București într-un eveniment organizat de Asociația CulturALL, în parteneriat cu Primăria Capitalei.

Scopul principal al evenimentului a fost stabilirea structurii festivalului și regulamentului de selecție a filmelor ce vor concura, în 2019, pentru titlul „Comedia Anului”.

Printre specialiștii care vor participa la întâlnirile pregătitoare ale festivalului se numără 17 actori, regizori, producători și critici de film.

Irina-Margareta Nistor în calitatea sa de critic de film va fi cea care va conduce evenimentul. Ea îl va avea alături pe invitatul special al evenimentului, celebrul actor Franco Nero, care a jucat în peste douăsute de filme și a lucrat cu cei mai apreciați regizori europeni.

Pentru București tv actorul a oferit în exclusivitate și un interviu în care a menționat legătura sa cu festivalul de film.

De asemenea actorul italian și-a exprimat și părerea despre cinematografia românească.

Bucharest Best Comedy Film Festival este o competiție cinematografică anuală, menită să desemneze cea mai bună comedie a anului la nivel internațional. Cele mai bune zece comedii produse recent vor fi notate de juriul festivalului și votate de public.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co