Stiri

Focar extins la Penitenciarul Timişoara. Alţi 21 de deţinuţi sunt pozitivi

Lucurile nu stau deloc bine la Penitenciarul Timişoara. Alţi 21 de deţinuţi de la au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru SARS-CoV-2, potrivit reprezentanților Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

Aceştia nu prezintă simptome sau modificări ale stării de sănătate, iar conduita terapeutică le va fi asigurată în cadrul Penitenciarului-Spital Bucureşti-Jilava.

În virtutea bunei colaborări cu Direcţia de Sănătate Publică Timiş, procesul de testare a deţinuţilor şi cadrelor continuă şi vizează identificarea tuturor cazurilor active şi instituirea măsurilor optime de intervenţie, a informat Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Comunicat Administraţia Naţională a Penitenciarelor
“Reiterăm că misiunile locului de deţinere se desfăşoară fără disfuncţionalităţi, iar starea de spirit a deţinuţilor se menţine optimă. Administraţia locului de deţinere asigură atât baza materială necesară protecţiei individuale (echipamente şi dezinfectanţi), cât şi metodologia de lucru necesară susţinerii funcţionalităţii locului de deţinere”

Mai mulţi deţinuţi de la Penitenciarul Timişoara au fost confirmaţi pozitiv la o primă testare efectuată pentru SARS-CoV-2.

Ramona Ilieş, purtător de cuvânt Penitenciarul Timişoara (sursa:agerpres.ro)
“În total avem 49 de deţinuţi cu SARS-CoV-2 şi trei poliţişti de penitenciar. Procesul de testare continuă atât în rândul angajaţilor cât şi în cel al persoanelor aflate în custodia noastră”.

În penitenciarul din Timişoara a fost demarată, luni, testarea a 95 de condamnaţi şi a opt poliţişti de penitenciar, după ce au fost confirmate primele cazuri cu SARS-CoV-2.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co