Stiri

Focar de coronavirus și la o fabrică de încălţăminte din Buziaş

Focarele de coronavirus apar acum în România, precum ciupercile după ploaie. Astfel, numărul focarelor din judeţul Timiş a ajuns la opt, după ce în ultimele 24 de ore a fost înregistrat încă unul, la o fabrică de încălţăminte din Buziaş.

Cele opt focare sunt în supraveghere epidemiologică, în timp ce în lucru sunt 64 de anchete epidemiologice, potrivit DSP Timiș.

Cele opt focare epidemice sunt la o unitate de procesare a cărnii din Timişoara (cu 219 cazuri confirmate), într-o comunitate de 11 persoane din comuna Gottlob, la Clinica de Obstretică-Ginecologie a Spitalului Municipal Timişoara (patru cazuri de asistente şi infirmiere), la un centru pentru minori din Timişoara (trei persoane), la Spitalul Judeţean Timişoara (21 de persoane), la o unitate economică de la Lugoj (17 cazuri), la unitatea din Buziaş (şapte cazuri) şi în zona Făget, care are 70 de cazuri confirmate.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 80 de persoane infectate cu SARS-CoV-2, 202 pacienţisunt internaţi, iar 20 pe secţia ATI.

Până acum, în județul Timiș sunt în total 1.800 de persoane raportate cu noul coronavirus.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co