Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Florin Cîțu: Vaccinarea este un drept, dar şi o responsabilitate

Vaccinarea este un drept, dar şi o responsabilitate, afirmă premierul Florin Cîţu. Acesta mai subliniază că Guvernul României este alături de UNICEF în Săptămâna Mondială a Imunizării, sărbătorită la sfârşitul lunii aprilie.

“Vaccinurile salvează sănătatea şi viaţa oamenilor! Au fost şi rămân singura cale pentru omenire de a se proteja de boli mortale, precum poliomielita sau variola. Acum vaccinurile reprezintă singura soluţie de a depăşi cu bine pandemia de COVID-19 şi de a ne întoarce în siguranţă la normalitate. Vaccinarea este un drept, dar şi o responsabilitate. Depinde de fiecare dintre noi să ne asigurăm că avem grijă de sănătatea noastră şi a celor dragi. Mulţumesc încă o dată personalului medical pentru efortul supraomenesc pe care îl face, atât pentru tratarea pacienţilor, cât şi pentru susţinerea campaniei de vaccinare împotriva COVID-19! Guvernul României este alături de UNICEF în Săptămâna Mondială a Imunizării, pe care o sărbătorim la sfârşitul lunii aprilie şi susţine accesul copiilor şi adulţilor la vaccinuri care să le protejeze sănătatea”, a afirmat Florin Cîţu, vineri, într-o postare pe Facebook.

De la începutul campaniei de vaccinare, s-au imunizat anti-COVID-19 aproximativ 2,9 milioane de români, dintre care aproape 1,8 milioane au făcut și rapelul.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co