Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Flori de ie

Eveniment plin de culoare la Institutul Cultural Român. Elemente esențiale din tradiția românească au fost aduse în prim-plan prin prezentarea unei colecții de modă dedicată iei, un recital muzical și o expoziție de pictură. Totul în cadrul unui proiect intitulat Flori de IE, pregătit de Cristina Chiriac și care a promovat ia românească atât în țară, cât și peste hotare.

Creatoarea Mirela Trăistaru a vernisat peste 30 de expoziții personale în România, Statele Unite, Elveția, Olanda, Austria, India, Coreea de Sud și Egipt și a participat la peste 50 de expoziții colective. A pictat pe corpul manechinelor, a făcut costume și decoruri pentru film și teatru. A cochetat și cu filmele de artă și piesele de teatru.

Rareș Lupu este un artist vizual care și-a câștigat notorietatea prin participarea la numeroase ediții ale târgurilor internaționale, precum Premiere Vision Paris, Pret-a-porter Paris, Milano Unica. Rareș Lupu și-a imaginat că Florilor de Ie stă bine și pe sticlă. Iar ambianța muzicală creată de Jezebel a fost de excepție.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co