Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Finanțare pentru proiectele dedicate Centenarului Marii Uniri

Ministerul Culturii alocă ONG-urilor suma de 50 de milioane de lei pentru proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri.

Finanțarea se va face în urma unei selecții a manifestărilor, acţiunilor şi proiectelor de aniversare a Centenarului României şi a Primului Război Mondial, formulate şi asumate de entități persoane juridice de drept privat fără scop patrimonial.

Suma totală disponibilă pentru finanţarea manifestărilor, acţiunilor și proiectelor propuse, alocată acestei sesiuni, este de 50 de milioane de lei. Suma minimă aferentă unui proiect, care poate fi solicitată, este de 50.000 lei, iar suma maximă este 5 milioane lei. Termenul maxim de finalizare al proiectelor este 7 decembrie 2018.

Dosarele de participare pot fi transmise începând cu data de 18 mai  2018, ora 08:30, până cel mai târziu, 18 iunie 2018, ora 17:00.

Informații privind criteriile de eligibilitate pentru solicitanți și proiecte, organizarea şi funcţionarea comisiilor, modalitatea de analiză și selecție, precum și de soluționare a contestațiilor se regăsesc în Ghidul privind procedura de selecţie a manifestărilor, acţiunilor şi proiectelor de aniversare a Centenarului României (1918 – 2018) şi a Primului Război Mondial. Documentul este publicat pe site-ul Ministerul Culturii şi Identităţii Naţionale.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co