Imobiliare Valea Prahovei
SPORT

Finala Cupei Ligii ar putea fi reprogramată

După ce în urmă cu o săptămână Comitetul de Urgenţă al FRF a decis ca finala Cupei Ligii să se dispute în luna iulie, preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu a anunţat astăzi că le va cere oficialilor LPF să modifice data de disputare a meciului, informează Mediafax.

“Echipele angrenate în această fază a competiţiei, cele patru semifinaliste, să se întâlnească şi să găsească o altă dată pentru aceste meciuri şi să se joace în acest sezon. Discuţiile au început din octombrie. Selecţionerul ne-a prezentat datele pe care şi le-ar dori. Singura zi în care s-ar putea disputa Cupa Ligii e 4 mai. Trebuie să facem orice ne stă în putere astfel încât să nu avem nici cel mai mic regret după ce va trece Euro că am fi putut face ceva şi n-am făcut” a spus Burleanu la Digi Sport.

Dintre cele patru semifinaliste cele mai mari probleme le are Concordia Chiajna. Echipa din Ilfov ar putea juca finala competiţiei, după victoria 3-0 cu Dinamo, dar, e în pericol să şi retrogradeze, fiind pe locul 5 în clasamentul play-out-ului Ligii 1, la doar un singur punct de primul loc ce duce în Liga a doua.

“Contractele jucătorilor se termină la 30 iunie. Nu pot să-mi dau seama cum s-a luat această decizie. Sunt jucători care au bonusuri pentru finala Cupei. Sunt jucători cărora li se termină contractul, mie mi se termină contractul, poate n-o să mai fiu. Abia aseară am auzit şi eu. Mi se pare deplasat. O finală de cupă e o finală de cupă, totuşi.” spune antrenorul echipei Concordia Chiajna, Adrian Falub după ce a aflat că finala se va disputa pe 17 iulie.

Returul semifinalelor Cupei Ligii se va disputa pe 5 şi 6 aprilie.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co