SPORT

Confruntări violente între suporteri la un meci de fotbal în Maroc: 2 morţi și 54 de răniți. VIDEO

Două persoane au fost ucise şi alte 54 au fost rănite în urma unor confruntări între suporteri de fotbal, în timpul unui meci din prima ligă din Maroc, informează Mediafax care citează Euronews.

Incidentele violente au avut loc în timpul partidei Raja Casablanca-Hoceima, care s-a disputat sâmbătă seară, între două facţiuni ale galeriei echipei din Casablanca. Deocamdată nu se ştiu cauzele exacte ale conflictului petrecut pe arena Mohammed V.

Poliţia din Casablanca a anunţat, într-un comunicat oficial, că 31 de persoane au fost arestate pentru implicare în acte de vandalism şi violenţă. 10 suporteri au fost arestaţi înainte de meci, din aceleaşi motive.

Raja Casablanca a câştigat meciul cu scorul de 2-1. Echipa organizatoare a primit o amendă de 10.000 de euro şi va disputa 5 meciuri pe teren propriu fără spectatori.

Raja Casablanca este una dintre cele mai importante echipe de fotbal din Maroc, cu 11 titluri de campioană în palmares. În actuala ediţie de campionat, Raja ocupă locul 5, cu 31 de puncte, la patru lungimi de liderul Wydad Casablanca.

Sursa: Mediafax /Foto: Foxsports.com

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co