Stiri

Festivalul multicultural 2017

Festivalul Multiculturalității este un eveniment unic, ce a fost conceput astfel încât să le dea posibilitatea bucureștenilor să cunoască obiceiurile și tradițiile altor popoare. Evenimentul este parte a Festivalului Internațional de Limbă și Cultură (IFLC), o manifestare culturală internațională de amploare, care se organizează anual în 20 de țări, ajunsă deja la cea de-a 13-a ediție. Peste 2.500 de elevi și studenți provenind din 170 de țări participă în fiecare an la aceste evenimente.

Cele mai apreciate exponate ale festivalului au fost preparatele culinare tradiționale care pot fi degustate la standurile expoziționale. Dintre toate, pe primele locuri în top au fost dulciurile turcești.

România este una dintre gazdele alese pentru acest festival, datorită deschiderii publicului către cunoaștere și toleranță față de celelalte etnii. În țara noastră vin anual peste 100 de elevi și profesori, din toată lumea, care au oportunitatea să interfereze cu tradițiile și cultura din țara noastră.

 

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co