Stiri

Festivalul “Amintiri din Copilărie” revine în Capitală

Festivalul “Amintiri din Copilărie” revine în perioada 15-17 iunie, în Parcul Tineretului, din București.

Festivalul este o ocazie perfectă pentru a petrece timp de calitate alături de întreaga familie. Clovnii, muzicienii, actorii și acrobații din țară și din străinatate îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari la distracție și la multe, multe jocuri.

În toate cele trei zile ale evenimentului, Parcul Tineretului se transformă într-un adevărat tărâm al copilăriei. Spectacole de teatru, de circ, de jonglerii și de muzică vor putea fi urmărite de vizitatori. Nu lipsesc atelierele de teatru, de pictură și alte ateliere de creație prin care cei mici își vor putea confecționa amintiri de neuitat.

În premieră, festivalul găzduiește și două instalații interactive din străinatate: „Cu capul în nori”, un spațiu delicat, pentru visători, și „Marele Labirint”– 400 de metri pătrati de coridoare și enigme care vor putea fi vizitate în zilele de 16 si 17 iunie.

Printre musafirii acestei ediții se numără teatre și companii independente din Columbia, Danemarca, Italia și Spania. Acestora li se adaugă îndrăgitul duo româno-australian, Dr. Bubble și Milkshake, dar și artiști locali, care vor fi prezenți cu spectacole de ventrilocie, concerte și demonstrații de dans.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co