Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Expoziție dedicată Centenarului Marii Uniri

Până pe 20 mai, la Universitatea Româno-Americană din București are loc o expoziție de artă dedicată Centenarului Marii Uniri. Operele expuse sunt create de elevii liceului „Dimitrie Paciurea”.

Expoziția a fost inaugurată pe 11 mai, în prezența primarului Dan Tudorache. Sunt expuse reproduceri după opere ale unor pictori celebri ca Vincent Van Gogh, Nicolae Tonitza sau Gustav Klimt, precum și lucrări proprii ale elevilor.

”Micile opere de artă ale copiilor de la Liceul „Dimitrie Paciurea” sunt un prilej de mândrie pentru noi toți și, mai ales, pentru oamenii din Sectorul 1. De aceea, obligația noastră, ca părinți și ca autorități publice, este să facem tot ceea ce depinde de noi pentru a-i încuraja și a-i sprijini pe copiii talentați din comunitatea în care trăim”, afirmă Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Expoziția este deschisă în fiecare zi, între orele 8.00 și 18.00, și este organizată în baza unui parteneriat încheiat între Primăria Sectorului 1, Universitatea Româno-Americană, Universitatea Națională de Arte București și Liceul ”Dimitrie Paciurea”.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co