EXTERN

Explozie în Ankara. 34 de morţi şi 129 de răniţi. VIDEO

O explozie a avut loc aseară în centrul capitalei turce Ankara, soldându-se cu moartea mai multor persoane, a informat un funcţionar din cadrul securităţii, transmite Mediafax care citează Reuters online. Ultimul bilanţ al atentatului din capitala Turciei a ajuns la 34 de morţi, 129 de răniţi şi 19 persoane în stare critică informează Reuters care îl citează pe ministrul turc al Sănătăţii.

Duminică noaptea preşedintele Turciei a afirmat că “Atacul sporeşte determinarea noastră de a lupta împotriva terorismului”.

Un înalt oficial din cadrul securităţii a declarat pentru Reuters că explozia pare să fie cauzată de un atac cu maşină-capcană. Atacul nu a fost revendicat până acum.

Focuri de armă au fost auzite după explozie, în timp ce ambulanţele se îndreptau spre locul incidentului, potrivit unor oficiali. Fumul se putea vedea ridicându-se de la o distanţă de 2,5 kilometri depărtare, a declarat un martor pentru Reuters.

Explozia a avut loc în apropiere de Parcul Guven, din centrul Ankarei, la mai puţin de o lună după ce un atac cu maşină-capcană, comis în capitala Turciei, s-a soldat cu moartea a 29 de persoane. Miitanţii kurzi au revendicat atunci atacul.

Sursa: Mediafax / Foto: Mediafax

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co