Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Eveniment economic romano-american în Capitală

Premierul Mihai Tudose și mai mulți membri ai Cabinetului său participă, începând de astăzi, la cel mai mare eveniment de promovare comercială organizat anual de către Departamentul american al Comerțului.  Trade Winds, aflat la a zecea ediție, aduce la București aproximativ 100 de companii americane.

“Avem, în România, foarte multe de oferit – de la potențial în zona de agricultură, până la potențial extraordinar în industria high-tech, în IT”, a declarat astăzi premierul Mihai Tudose, în cadrul acestui evenimentul economic.

Potrivit unui comunicat al Guvernului, companiile americane vor veni la București și vor avea contacte cu peste 50 de firme românești, prilej pentru dezvoltarea unor proiecte comune.

Ambasadorului SUA, Hans Klemm, a declarat că în această parte a lumii nu există partener mai puternic, pentru SUA, decât România. Acesta a vorbit despre promovarea securității şi a democrației, dar şi despre sprijinul acordat împotriva corupției din României.

Klemm a mai precizat ca promovarea prosperității este şi ea o prioritate. “Cu toții m-au încurajat să sprijin întărirea dimensiunii economice. Ce se poate face pentru companiile americane este asigurarea unui mediu de afaceri stabil”, a declarat acesta

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co