Stiri

Enel, investiție de 6 milioane de lei pentru Cotroceni

E-distribuție Muntenia a investit aproape 6 milioane de lei pentru modernizarea rețelelor de tensiune din zona Controceni a Capitalei. Compania dorește îmbunătățirea calității serviciului de distribuție a energiei electrice pentru cei aproape 5000 de consumatori.

În cadrul proiectului au fost înlocuite cabluri de medie şi joasă tensiune cu o lungime de peste 41 de kilometri.

“Aceste lucrări reprezintă o etapă importantă în modernizarea reţelei electrice din zona Cotroceni, întrucât, pe lângă înlocuirea conductoarelor, reţeaua şi echipamentele de reţea au fost pregătite pentru trecerea în viitor la tensiunea de 20kV, faţă de 10kV în prezent, ceea ce va îmbunătăţi siguranţa în alimentare a clienţilor, prin asigurarea unei capacităţi sporite a reţelei, reducerea pierderilor tehnologice, precum şi posibilitatea de racordare a noi consumatori”, precizează Enel.

Prezent pe piața românească de energie din 2005, Enel desfăşoară operaţiuni în sectorul distribuţiei şi furnizării de electricitate, dar şi al producţiei de energie electrică din surse regenerabile. Compania oferă servicii pentru aproape 3 milioane de clienţi din trei zone importante ale ţării: Muntenia Sud, Banat şi Dobrogea și acoperă astfel treime din piața locală de distribuție.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co