Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Elevi din Alba, Maramureș, Mureș și Bistrița infectați cu SARS-COV-2

Noul an școlar nu a început deloc bine pentru câțiva elevi din Alba, Maramureș, Mureș și Bistrița-Năsăud!

Astfel, la Colegiul Naţional Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia, sunt patru elevi pozitivi la noul coronavirus, iar aproximativ 40 de contacţi ai acestora sunt carantinaţi în interiorul unităţii de învăţământ.

Cei patru elevi depistați cu SARS-COV-2 sunt asimptomatici și au fost preluaţi de părinţi şi duşi acasă. Ei vor sta în izolare până la vindecare. Contacţii acestora, aproximativ 40 de colegi de dormitor, sunt în carantină în internatul colegiului.

Cu excepţia celor depistaţi pozitiv şi a contacţilor acestora, restul elevilor au fost prezenţi luni în sălile de clasă, conform scenariului verde aprobat anterior pentru această unitate de învăţământ.

Efectivul de elevi a fost testat ţinând cont de faptul că aceştia provin din aproape toate judeţele şi sunt cazaţi în internat, precizează oficialii locali.

Iniţial, au fost depistaţi pozitiv trei elevi de clasa a IX-a, din Alba, Maramureş şi Mureş. Un al patrulea caz, un tânăr din Bistriţa Năsăud, a fost identificat în rândul elevilor de clasa a XII-a.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co