Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Dragnea si Tariceanu, pusi la zid de opozitie!

Opoziția cere demisia președinților celor două camere ale Parlamentului după scrisoarea trimisă de aceștia Departamentului de Stat, în numele Parlamentului.

Liviu Dragnea (PSD) și Călin Popescu Tăriceanu (ALDE), au publicat marți un comunicat de presă comun în care afirmă că „Parlamentul României a luat act cu neplăcută surprindere de comunicatul emis în data de 27 noiembrie 2017 de către Departamentul de Stat din Statele Unite ale Americii referitor la dezbaterea privind reforma Justiției”.

Liderii coaliției de guvernare spun că poziția Departamentului de Stat al SUA „nu pare să fie rezultatul unei analize echilibrate, obiective și cuprinzătoare a faptelor”.

PNL a cerut ca Liviu Dragnea să explice în plen de ce periclitează imaginea României.Si președintele USR,  Dan Barna a reactionat afirmand ca „Domnii Dragnea și Tăriceanu confundă Parlamentul cu propriile partide și se substituie instituției. Nu au dreptul să vorbească în numele întregului Parlament.”

USR ia chiar în calcul să depună o plângere penală împotriva președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și a președntelui Camerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co