Stiri

Donatorii pentru „Cumințenia Pământului” își vor primi banii înapoi

Ministerul Culturii a anunțat că persoanele care au făcut donaţii pentru aducerea în țară a „Cumințeniei Pământului” își vor primi banii înapoi.

„În ședința de guvern de pe 10 mai, Executivul a adoptat Hotărârea prin care sunt  stabilite măsurile necesare pentru restituirea sumelor de bani încasate în cadrul subscripției publice pentru achiziționarea sculpturii ”Cumințenia Pământului”. Astfel au fost corectate neajunsurile din anul 2016, care au făcut ca donațiile să nu poată fi restituite până acum”, se arată în comunicatul de presă al Ministerului Culturii.

Donatorii neidentificaţi pot depune la Ministerul Culturii, inclusiv prin poşta electronică, o cerere de restituire a sumelor, până la data de 30 septembrie 2018. Modelul cererii poate fi descărcat de pe site-ul oficial al Ministerului.

Persoanele care au donat prin virament, prin intermediul site-ului campaniei www.brancusiealmeu.ro, prin transfer bancar electronic sau prin SMS, nu sunt considerate „donatori neidentificați” și își vor primi banii înapoi fără a face alte cereri suplimentare.

Sumele donate și nerevendicate se vor face venituri la bugetul de stat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co