Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Doctoratul şi Facultatea de Arhivistică se desfiinţează la Academia de Poliţie

Academia de Poliţie se reorganizează. Astfel, studiile de licenţă la nivelul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” se vor desfășura exclusiv în cadrul a două facultăţi, în vederea formării iniţiale a ofiţerilor, respectiv Facultatea de Poliţie şi Facultatea de Pompieri.

Programele de studii universitare organizate de Facultatea de Ştiinţe Juridice şi Administrative, Facultatea de Poliţie, cea de Poliţie de Frontieră şi cea de Jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie, aflate în desfăşurare la data intrării în vigoare a hotărârii, se vor desfăşura în continuare, până la finalizare.

Totodată, Senatul universitar a decis desfiinţarea Facultăţii de Arhivistică. Aceasta urmează să îşi desfăşoare activitatea, în lichidare, până la absolvirea programelor către toţi studenţii înmatriculaţi, iar personalul va fi fi preluat în cadrul noilor structuri.

Potrivit actului normativ, MAI va putea realiza masterate profesionale destinate exclusiv persoanelor care au absolvit studii universitare de licenţă în specializări necesare MAI.

Se asemenea, se vor elimina studiile de doctorat organizate la nivelul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”. Cele aflate în desfăşurare se continuă, până la finalizare, conform programelor individuale de cercetare ştiinţifică.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co