Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Demiteri în PNL Sector 3

Conducerea PNL, din sectorul 3 a fost demisă. Scopul schimbărilor este ca noua conducere care va fi aleasă să îl trimită pe primarul Robert Negoiță, în Madagascar, alături de prietenul său Radu Mazăre a afirmat ironic președintele partidului, Ludovic Orban. Replica a venit pe fondul declarațiilor edilului sectorului 3, care le recomanda cetățenilor nemulțumiți de taxe să se mute în Madagascar.

„Ne dorim să declanşăm o ofensivă extrem de puternică împotriva actualului primar al Sectorului 3, care se vede din ce în ce mai clar că risipeşte banul public, vine numai cu propuneri care sunt împotriva interesului cetăţenilor, regulamentul de parcări, care a comis nenumărate ilegalităţi”, a declarat Ludovic Orban la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

La ședința Biroului Executiv de miercuri, PNL a propus și excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir. Decizia trebuie confirmată de Consiliul Naţional. Printre motivele eliminării, Ludovic Orban menționează o presupunere a apropierii senatorului de PSD, care i-a susţinut proiectele de legi în Parlament.

Daniel Zamfir se apără și susține că proiectele propuse au fost acceptate de Președintele PNL, dar a venit cu propriile reproșuri la adresa conducerii partidului.

„Ultima discuţie pe care am avut-o cu domnul Ludovic Orban a fost în vara anului trecut, când i-am prezentat proiectele de legi, pe 5 iulie, i le-am şi trimis pe e-mail, le-a studiat şi la sfârşitul anului, adică după şase luni de zile, a ieşit public să spună că mă dă afară din partid, dacă continui cu aceste proiecte. De atunci, nu mi-a răspuns la telefon, nici la mesaje”, a declarat senatorul, care spune că ia în calcul o demisie din partid, înaintea confirmării concedierii sale.

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co