Stiri

„Cupa MAE” și-a desemnat câștigătorii

Cea de-a XVI-a ediţie a Cupei MAE s-a încheiat în week-end-ul 9-10 iunie 2018, într-o atmosferă de fairplay şi bună dispoziţie, la Clubul Diplomatic.

La finalul celor două zile au fost anunţaţi câştigătorii pentru celelalte competiţii care s-au desfăşurat în acest week-end: fotbal, tenis de câmp, tenis de masă, badminton, baschet şi şah.

La finalul unei competiţii strânse, finala de la tenis de câmp a fost câştigată de Mihai Harbic (MAE) la simplu, iar la dublu, de echipa formată din Sorin Moise şi Mihai Harbic (MAE).

Finala masculină la tenisul de masă a fost câştigată de Ambasada Republicii Populare Democrate Coreene.

Finala de tenis de masă a fost câştigată de echipa Ambasadei Republicii Populare Democrate Coreene, iar la baschet s-a impus „International All Stars”.

Finala feminină de badminton a fost câştigată de Olimpia Pârje (MAE), iar Ambasada Republicii Populare Chineze s-a impus în proba masculină.

Ultima competiţie, cea mai disputată, a fost cea de fotbal, unde echipa MAE a câştigat detaşat în faţa echipei din Peru, cu scorul de 6 la 1.

Cupa MAE promovează importanţa spiritului fair-play şi a respectului reciproc între oameni, ţări şi culturi diferite, chiar în condiţiile unei competiţii strânse.

La ediția din acest an s-au înscris peste 300 de diplomați din 27 de țări, care au concurat pe parcursul a două weekenduri consecutive.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co