Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

CSAT: Aviz favorabil bugetului pe 2021 pentru instituţiile din apărare şi securitate

Consiliul Suprem de Apărare a Ţării a avizat favorabil, vineri, propunerile de buget pe anul 2021 pentru instituţiile cu atribuţii în domeniul apărării şi securităţii naţionale. Şedinţa CSAT, condusă de preşedintele Klaus Iohannis, a avut loc în sistem de videoconferinţă specială.

Comunicat Administraţia Prezidenţială

“În cadrul şedinţei de astăzi, au fost supuse analizei propunerile de buget pentru anul 2021 ale Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Român de Informaţii, Serviciului de Informaţii Externe, Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi ale Serviciului de Protecţie şi Pază, propuneri de buget care au fost avizate favorabil de către Consiliul Suprem de Apărare a Ţării”.

Sumele avizate asigură îndeplinirea activităţilor planificate şi funcţionarea instituţiilor menționate, în contextul pandemiei de COVID-19, care generează modificări pe toate palierele societăţii.

Comunicat Administraţia Prezidenţială

“Strategia Naţională de Apărare a Ţării pentru perioada 2020-2024 plasează cetăţeanul în centrul acţiunii instituţiilor cu atribuţii şi responsabilităţi în domeniul apărării ţării şi securităţii naţionale. Orice arhitectură solidă de securitate impune şi asigurarea de resurse umane, materiale şi financiare, care să ofere consistenţă şi credibilitate efortului nostru colectiv de a asigura cetăţenilor condiţiile necesare pentru a duce un trai mai bun, în deplină siguranţă”.

Guvernul urmează că se reunească în şedinţă pentru a aproba proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe acest an.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co