Imobiliare Valea Prahovei
SPORT

Cristiano Ronaldo, câştigătorul Balonului de Aur, din nou!

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, în vârstă de 31 de ani, a câștigat Balonul de Aur, ediţia 2016, distincţie acordată de către revista France Football, în cadrul unei gale desfăşurate la Paris, scrie Mediafax.

Este a patra distincţie de acest gen pe care o primeşte Cristiano Ronaldo, după cele din 2008, 2013, 2014. Starul de la Real Madrid nu a fost prezent la gală deoarece se află în Japonia alături de echipa sa de club, unde participă la Campionatul Mondial al cluburilor.

Liga Campionilor câştigată cu Real Madrid şi Campionatul European cucerit cu naţionala Portugaliei sunt performanţele ce l-au ajutat pe Ronaldo să se impună în lupta cu Lionel Messi şi Antoine Griezmann.

“Este o mare onoare să câştig din nou Balonul de Aur. Emoţia este mare. Visul mi s-a îndeplinit, este a patra oară când câştigat acest premiu şi sunt foarte fericit. Dedic acest trofeu colegilor de la Real Madrid şi celor de la naţionala Portugaliei. Este uimitor să primesc din nou această distincţie”, a spus Cristiano Ronaldo, citat de Marca.

Sezonul trecut, Cristiano Ronaldo a marcat 51 de goluri pentru Real Madrid şi a oferit 15 pase decisive, în 48 de partide.

Sursa: Mediafax

Targul National Imobiliar (TNI)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co