Stiri

Cristian Boureanu, condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat, astăzi, pe Cristian Boureanu la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare în dosarul în care acesta este acuzat de ultraj. 

Totodată, judecătorii au achitat-o pe iubita lui Boureanu, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Judecătorii îl mai obligă pe Cristian Boureanu să îi plătească poliţistului pe care acesta l-ar fi lovit în noaptea în care a avut loc incidentul 7.000 de euro daune morale. Decizia poate fi însă contestată.

Cristian Boureanu a declarat: ”Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a ținut puternici într-un an foarte greu. Primele două luni separat, apoi împreună. (…) Nu l-am atins pe polițist. Eu am fost acuzat că l-am degradat, că i-am rupt uniforma și epoleții”.

De asemenea, pentru iubita lui Boureanu, Laura Dincă, procurorul a cerut o pedeapsă cu amânare, sub supraveghere doi ani, dar şi 30 de zile de muncă în folosul comunităţii. Aceasta este acuzată de mărturie mincinoasă.

În iunie 2017, fostul parlamentar Cristian Boureanu a avut o ieşire violentă după ce şoferul maşinii în care se afla a fost tras pe dreapta pentru un control. Cearta dintre poliţişti şi Cristian Boureanu a durat zeci de minute până la momentul în care politicianul a fost încătuşat.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co