Stiri

“Criminali, asta sunteți”, strigă PSD-iștii către guvernanți!

“De când ați fost puși de Iohannis la conducerea României ați știut doar să dați din gură, doar să aruncați responsabilitatea pe alții, doar să promiteți iluzii. Nimic concret!“. Este acuzația conducerii PSD la adresa guvernanților.

“12 incendii și 32 de decese în spitalele de la Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța – toate în guvernarea Dreptei. Miniștrii PNL și USR-Plus ai Sănătății, Tătaru, Voiculescu și Mihăilă, plus premierul Cîțu – voi sunteți principalii vinovați pentru toate dramele la care asistăm. Românii mor zilnic pentru că tot anul voi, PNL și USR-Plus, v-ați certat pe bani și pe funcții!”, a scris Marcel Ciolacu, președintele PSD, vineri, pe Facebook.

“Crima trebuie pedepsită! La fel, incompetența!“, mai spun reprezentanții PSD, cu aluzie la moțiunea de cenzură depusă împotriva guvernului Cîțu, care va fi dezbătută marți, în Parlament.

“Statul este reprezentat de cei pe care exact președintele Iohannis i-a cocoțat în cele mai înalte funcții din stat: Cîțu, Tătaru, Barna, Voiculescu, Orban, Mihăilă. Ei, alături de președintele Iohannis, sunt cei care nu au fost capabili să-i apere pe cetățeni! Pe care i-au uitat, fiind mult prea ocupați să se lupte între ei pentru putere, pentru funcții și pentru miliardele de euro împrumutate pe spinarea românilor!“, mai invocă social-democrații.

 

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co