Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Copiii de grădiniţă şi din ciclul primar vor merge la cursuri de miercuri

Copiii de grădiniţă şi din ciclul primar, precum şi cei din şcolile speciale, vor merge miercuri la cursuri indiferent de incidenţa COVID-19, a precizat Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţie (sursa: TVR1)

“Miercuri, 5 mai, toţi elevii din învăţământul primar, inclusiv clasa pregătitoare, toţi copiii din grădiniţe şi toţi elevii şcolilor speciale vor începe şcoala cu prezenţă fizică, indiferent de rata de infectare. Este vorba de 1.400.000 de elevi”.

Acesta a adăgat că în localităţile unde rata de infecare este sub 1 la mia de locuitori vor reîncepe şcoala cu prezenţă fizică şi elevii claselor a V-a, a VI-a, a VII-a, a IX-a, a X-a şi a XI-a.

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţie (sursa: TVR1)

“Este vorba de un număr de 2.057 de localităţi astăzi cu rata de infectare mai mică de 1 la mie.(…) Absolut toţi elevii claselor terminale – a VIII-a, a XII-a, a XIII-a, clase terminale din învăţământul post-liceal – vor începe şcoala cu prezenţă fizică luni, 10 mai”.

Sorin Cîmpeanu a precizat că pe site-ul Ministerului Educaţiei a fost afişată, marţi, lista localităţilor cu incidenţa COVID-19.

Oficialul din Educație a mai declarat că peste 50% dintre cadrele didactice s-au vaccinat împotriva COVID-19, iar marea majoritate a făcut şi rapelul. Evaluarea naţională, potrivit acestuia, va începe pe 22 iunie, iar bacalaureatul – pe 28 iunie, iar până până atunci procentul dascălilor imunizați ontra noului coronavirus va creşte.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co