Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Control al Ministerului Sănătăţii și proteste la Spitalul Universitar

Corpul de Control al ministrului Sănătăţii şi Direcţia de Sănătate Publică au efectuat, luni, o serie de verificări la Spitalul Universitar din Capitală, pentru a vedea modul în care sunt folosite fondurile alocate de Minister.

Acțiunea a avut loc după ce asistenţii şi infirmierii au protestat în faţa unităţii spitaliceşti şi s-au plâns de condiţiile de lucru şi de lipsa banilor pentru investiţii, în situaţia în care, susțin ei, nu există dezinfectanţi, iar instrumentarul este spălat cu apă şi săpun lichid.

Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Sănătăţii, Corpul de Control a fost trimis pentru a verifica modul de cheltuire a banilor din buget.

Mai mulți angajați ai Spitalului Universitar din Capitală au ieșit să protesteze după ce conducerea a pus salariaţii să aleagă între voucherele de vacanţă şi sporuri. Protestatarii și-au exprimat nemulţumirea și față de condiţiile în care sunt nevoiţi să lucreze.

Ei au cerut efectuarea de controale neanunțate, în condițiile în care, ăână acum, s-au efectuat controale anunțate, iar rezultatele acestora au arătat că totul este în regulă.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co