Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

Containerele COVID-19 de la Spitalul Județean de Urgență Sibiu, în vizorul DNA

În dulcele stil românesc, o faptă la prima vedere laudabilă are dedesubturi nelegale!Containerele cu saloane amenajate pentru pacienţii cu COVID-19 de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu sunt în vizorul Direcţiei Naţionale Anticorupţie!

lt. col. Constantin-Marinel Vlase, director militar SCJU Sibiu (sursa: agerpres.ro)

“Având în vedere că pe rolul Direcţiei Naţională Anticorupţie, Serviciul Teritorial Alba Iulia, există înregistrat un dosar penal cu privire la săvârşirea unor infracţiuni (…) s-a dispus în data de 25.08.2020, predarea în fotocopie a documentelor referitoare la procedura privind atribuirea contractului de lucrări (…) precum şi plăţile efectuate până în prezent. SCJU Sibiu a răspuns acestei solicitări în data de 3 septembrie predând documentele solicitate”.

Peste şase milioane de lei au costat aceste containere în care sunt saloane pentru pacienţi, iar investiția a fost suportată din bani de la Consiliul Judeţean!

Comunicat de presă SCJU Sibiu

“Lucrările la cel mai important obiectiv de investiţii al SCJU Sibiu din anul curent (…) au fost finalizate în proporţie de 100%. Valoarea totală a proiectului se ridică la 6.056.100 lei. (…) Fondurile au fost asigurate de către Consiliul Judeţean Sibiu, care continuă investiţiile pentru asigurarea celor mai bune condiţii în cadrul celei mai mari unităţi sanitare din judeţ. Lucrarea constă în realizarea a două pavilioane modulare, amplasate în spatele Pavilionului Chirurgical, cu o suprafaţă de circa 750 de mp”.
###
Este precizarea oficială a reprezentanților Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, făcută în luna octombrie.

Ancheta este în desfășurare, iar oamenii legii vor avea ultimul cuvânt și în acest caz!

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co