Stiri

Consiliul Elevilor acuză politizare: orare pentru elevi cu caricatura unui primar

Așa arată orarele primite de elevii din sectorul 5 al Capitalei, cu caricatura primarului.

Consiliul Elevilor din Bucureşti a avertizat, miercuri, asupra politizării din ce în ce mai puternice a sistemului de învăţământ.

Avertizarea vine la o zi după ce în liceele, şcolile şi grădiniţele din sectorul 5 al Capitalei au fost distribuite orare cu caricatura primarului Daniel Florea.

Mesajul ce însoţeşte caricatura « „Dragul meu copil şcolar/De urmezi acest orar/Să te uiţi în calendar/C-ai şanse s-ajungi primar” » este total nepotrivit pentru elevi, explică Consiliul Municipal al Elevilor Bucureşti.

Mai mult, spun reprezentanții Consiliului Elevilor din București, în colţul din stânga al orarului, apar două hashtag-uri, unul cu iniţialele edilului, iar celălalt cu motto-ul mandatului, “având caracter manipulator, evidenţiând modul în care Daniel Florea şi-a început campania electorală”.

Consiliul Municipal al Elevilor Bucureşti cere autorităţilor competente să se sesizeze şi să ia măsurile necesare, pentru stoparea difuzării de materiale electorale în unităţile de învăţământ preuniversitar.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co