Imobiliare Valea Prahovei
Stiri

1 milion de dolari a donat Michael Jordan pentru victimele uraganului Dorian

Michael Jordan, legenda NBA, a donat 1 milion de dolari pentru organizaţiile care se ocupă cu ajutorarea victimelor uraganului Dorian.

Michael Jordan

”Sunt devastat să văd distrugerea pe care uraganul Dorian a adus-o în Bahamas, unde deţin o proprietate şi unde merg deseori. Inima mea este alături de cei care suferă şi alături de cei care au pierdut persoane dragi. Oamenii din Bahamas sunt puternici şi rezistenţi şi sper ca donaţia mea va fi de ajutor pentru recuperare cauzată de această furtună catastrofală”

Nu este pentru prima dată când celebrul baschetbalist face astfel de gesturi.

El a mai donat o sumă imensă de bani şi când uraganul Florence a lovit statul său natal, North Carolina.

Uraganul Dorian este considerat una dintre cele mai puternice furtuni produse vreodată în Caraibe.

Numărul morților provocate de furtună a ajuns la cel puțin 50.

Persoanele evacuate, salvatorii și autoritățile estimează că numărul morților va crește în următoarele zile întrucât tot mai multe corpuri neînsuflețite sunt scoase de sub dărâmături într-un cartier complet distrus din orașul Marsh Harbor, situat pe insula Abaco.

Mii de oameni au fost evacuați din zonele cele mai grav avariate și au fost duși în adăposturi în capitala Nassau. Alte sute de persoane au ajuns în Statele Unite în căutare de securitate și resurse.

Aproximativ 90% din casele, clădirile și infrastructura din Marsh Harbour au fost avariate. Mii de oameni locuiesc acum într-o clădire guvernamentală, un centru medical și o biserică anglicană care au rămas în picioare în urma furtunii, dar au puțin sau chiar deloc acces la apă, curent și grupuri sanitare.

Targul National Imobiliar
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co